به گزارش خبرنگار مهر، علی هادی چگنی در نشست مشترک معاونین برنامه ریزی و معاونین عمرانی استانهای غربی کشور که هم اکنون در محل استانداری کرمانشاه در حال برگزاری است اظهار داشت: با توجه به مشکلات مشترک استان های غربی کشور همفکری و تعامل مسئولین این استان ها می تواند سرنوشت این منطقه را تغییر دهد.
وی ادامه داد: استان های غربی کشور ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی دارند که به کارگیری آنها می تواند در رشد و توسعه منطقه اثر گذار باشد. به عنوان مثال استان لرستان ذخایر غنی سنگ و آب دارد اما متاسفانه شاخص های توسعه و اقتصادی آن در وضعیت مطلوبی نیست.
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان خاطر نشان کرد: یکی از دلایل این موضوع رعایت نشدن اصول صریح قانون اساسی در خصوص توزیع متوازن بودجه و امکانات در کشور است.
وی یکی از راهکارهای خروج از وضعیت کنونی استان های غربی کشور را خصوصی سازی عنوان کرد و گفتک راهی جز استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت های بخش خصوصی وجود ندارد و دولت باید در این راستا زیرساختها و فضای کسب و کار را مورد توجه ویژه قرار دهد.
چگنی تصریح کرد: فضای جذب سرمایه گذار باید توسط دولت تقویت شود در این صورت است که سرمایه گذاران منطقه ای را انتخاب می کنند که سودآوری و سایر شرایط برای آنها مهیا باشد.
این مسئول اضافه کرد: برای ایجاد یک شبکه همکاری فعال و پویا ضرورت تشکیل دبیرخانه مشترک بین استان های غربی متشکل از نمایندگان معاونت عمرانی و معاونت برنامه ریزی استان های غربی کشور کاملا حس می شود.
وی بر آموزش نمایندگان استان هایی که قرار است عضو این دبیرخانه مشترک باشند تأکید کرد و گفت: کارگروه های مشخصی نیز با موضوعات دارای اولویت باید تعیین شود.
معاون برنامه ریزی استانداری لرستان در پایان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مشکلات اصلی غرب کشور کمبود صنایع مادر و بالا دستی است. در این مسیر به دنبال زیاده خواهی نیستیم و فقط آنچه که حقوق این منطقه است را مطالبه می کنیم.
نظر شما